Termeni si conditii

Acest document stabileste “Termenii si conditiile” de utilizare ale site-ului www.sublimmme.ro

Sublimmme
Acest document stabileste “Termenii si conditiile” de utilizare ale site-ului www.sublimmme.ro

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor “Termeni si Conditii”. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Site-ul www.sublimmme.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.
Acest site este intretinut si administrat de SC SUBLIME AMRITA SRL. Proprietarul site-ului este SC SUBLIME AMRITA SRL, cu sediul in str. Spineni Nr 2.  Accesul si utilizarea site-ului www.sublimmme.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune, implicit, acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptul Dvs.
Drepturi de Autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.sublimmme.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.sublimmme.ro  si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala si Industriala. Folosirea fara acordul www.sublimmme.ro  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC SUBLIME AMRITA SRL. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC SUBLIME AMRITA SRL.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de Legea Dreptului de Autor si sunt proprietatea SC SUBLIME AMRITA SRL.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al SC SUBLIME AMRITA SRL, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC SUBLIMMME AMRITA SRL. Prin aceasta, proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de sa solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare, a oricarei actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
www.sublimmme.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. www.sublimmme.ro  nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil, in nici un fel, de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.sublimmme.ro  nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea, increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC SUBLIME AMRITA SRL prin intermediul site-ului www.sublimmme.ro  intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca /internationala in materie de Drept de Autor si Proprietate Intelectuala, implica raspunderea civila ori penala pentru astfel de actiuni.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Reguli de utilizare

Nu sunt permise:
-copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site.
-incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor publicate sau incercarea de a actiona in acest scop.
-folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului in vederea distribuiri lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) ori in orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
-Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC SUBLIME AMRITA SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea lor.
-Disponibilitatea Serviciului
www.sublimmme.ro  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile, cu sau fara o notificare prealabila.
www.sublimmme.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica, juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
www.sublimmme.ro  poate schimba, in orice moment, continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Absolvirea de Raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. www.sublimmme.ro  se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

www.sublimmme.ro nu ofera nici o garantie ca:
-informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
-serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
-calitatea produselor, serviciilor, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
-orice eroare de program va fi corectata.

Comentarii, Comunicari  si alte Date /Informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC SUBLIME AMRITA SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC SUBLIME AMRITA SRL  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Se garanteaza, de asemenea, SC SUBLIME AMRITA SRL  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Declinarea Responsabilitatii

SC SUBLIME AMRITA SRL  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul  si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. SC SUBLIME AMRITA SRL  nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
 SC SUBLIME AMRITA SRL  nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
-utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
-acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
-declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
-orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.sublimmme.ro , de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa noastra de contact.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.sublimmme.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Greseli de Tipar

SC SUBLIME AMRITA SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Dispute si Conflicte
Orice conflict aparut intre SC SUBLIME AMRITA SRL  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O data cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.